Anvand denna foto kristoffer jansson Anvand denna foto kristoffer jansson

MIRIAM BRYANT

Lör 8 Juli Alive Borlänge

Miriam Bryant

Ons 12 Juli Sofiero Gård Helsingborg

Miriam Bryant

Tors 13 Juli Hasslöfestivalen Hasslö

Miriam Bryant

Fre 14 Juli Kajen Karlstad

Miriam Bryant

Lör 15 Juli Grå Gåsen Burgsvik

Daniela Rathana + Miriam Bryant

Lör 29 Juli Slottsskogsvallen Göteborg

Veronica Maggio x Miriam Bryant

Lör 5 Aug Borgholms Slottsruin Borgholm

Veronica Maggio x Miriam Bryant

Fre 11 Aug Nordanåområdet Skellefteå

Veronica Maggio x Miriam Bryant

Lör 12 Aug Svartvik Sundsvall

Veronica Maggio x Miriam Bryant

Fre 18 Aug Botaniska Trädgården Uppsala Uppsala

Veronica Maggio x Miriam Bryant

Lör 19 Aug Huskvarna Folkets Park Huskvarna

Veronica Maggio x Miriam Bryant

Fre 25 Aug Gustavsvik Örebro

Veronica Maggio x Miriam Bryant

Ons 30 Aug Gröna Lund Stockholm

Veronica Maggio x Miriam Bryant

Det stod klart redan från början att Miriam Bryant var en alldeles särskild slags talang. Den kraftfulla rösten, karisman och den oemotståndliga charmen gjorde att publiken snabbt tog henne till sina hjärtan, men det var ändå som att det saknades en liten pusselbit – en sista byggsten. Och det var under sin unisont hyllade medverkan i ’Så Mycket Bättre’ som den lades på plats. Den svenska publiken fick möta Göteborgs egen Bryant i hela sin filterlösa självklarhet och sedan dess har inget varit sig likt. Låtar som ’Black Car’ (2016) och ’Rocket feat. NEIKED’ (2017) samt det hyllade albumet ’Bye Bye Blue’ (2017) följde. På EP:n ’Mi Amor’ (2019) valde Bryant att sjunga på svenska och nu var musiken äntligen lika orädd som Bryant själv. Det var svårt att förstå att då, men vi skulle komma att släppas ännu närmare.

Miriam Bryant har med sitt senaste album PS jag hatar dig ännu en gång bevisat att hon är en av Sveriges absolut största och mest inflytelserika artister. Albumet, som innehåller flera multiplatina-säljande singlar, kammade hem två tunga Grammisar i kategorierna ”Årets album” och ”Årets låt” och blev även prisat på P3 Guld samt Musikförläggarnas pris. Under 2022 var Bryant ute på en omfattande Skandinavienturné som innehöll över 40 stopp. Turnén avslutades på ett fullsatt Liseberg i hemstaden Göteborg.

År 2023 är Miriam Bryant, bland annat, aktuell med ett stort samarbete tillsammans med Veronica Maggio. Förutom den storslagna duetten “Under någon ny” väntar också en gemensam turné som består av sju stopp och sträcker sig hela vägen från Skellefteå i norr till Borgholm i söder. Med två av landets mest prisade låtkataloger i ryggen, kommer artisterna bjuda på helt unika konsertkvällar, där de alltså kommer stå på scen samtidigt.

MIRIAM BRYANT

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.

Pressbilder