Nathaniel Rateliff & The Night Sweats

Som sångare och låtskrivare rör sig Denversonen Nathaniel Rateliff lekfullt mellan folk, americana, blues, rock’n’roll och vintage soul. Efter några år som soloartist började Rateliff så småningom skriva låtar som krävde ett fullt band. Kort därefter teamade han ihop sig med nybildade The Night Sweats – och med denna ostoppbara live-kolonn har man vunnit över fans och kritiker med sina beryktade liveframträdanden.

Senaste Sverigebesöket var minst sagt en upplevelse, och nu kan vi meddela att Nathaniel Rateliff & the Night Sweats återvänder till våra breddgrader för en konsert på Nalen i Stockholm den 4 juni. Biljettsläpp fredag 19 november klockan 10.00 via Luger.se!

Nathaniel Rateliff har tillsammans med sina Night Sweats släppt tre album, varav det senaste landade nu i november. Albumet, döpt till The Future, är i mångt och mycket en förfining av det retroinspirerade sound som gjort bandet till en världsangelägenhet. Lyssna bara på riviga Survivor eller souliga What If I och förställ dig hur magiskt detta kommer att bli på Nalen i sommar.