Image 27 Image 27

NICOLE SABOUNÉ

Lör 9 Okt Popaganda Stockholm

Nicole Sabouné

Fre 10 Dec Platens Linköping

Nicole Sabouné

Lör 11 Dec Sofiehof Underjord Jönköping

Nicole Sabouné

Tors 16 Dec Babel Malmö

Nicole Sabouné

Fre 17 Dec Pustervik Göteborg

Nicole Sabouné

Lör 18 Dec Katalin Uppsala

Nicole Sabouné

Nicole Sabouné debuterade med ”Must Exist” 2014, ett album som hyllades av hela musiksverige. Året därpå kom uppföljaren Miman som fick högsta betyg i DN och Gaffa, och som dessutom utsågs till årets bästa album av Fredrik Strage i Nyhetsmorgon. Efter att ha tagit en paus från musiken i fyra år återvände hon med EP:n ”Come My Love” som visade en alltmer sårbar sida. Idag är Nicole Sabouné tilllbaka med albumet ”Attachment Theory” som hon skapat tillsammans med Jenny Wilson.

”Attachment Theory” spelades in i Örnsbergs studio i vintras och är det första Jenny Wilson gör som extern producent. Jenny och Nicole enades tidigt i att de ville att skivan skulle genomsyras av estetik från 60- och 70-tal, och av den anledningen kändes det självklart för dem att spela in skivan analogt med livetagningar.

Skivan är resultatet av en artist som har mognat och växt, både med sitt konstnärskap och uttryck. Med sina varma, analoga ljudbilder och raka tilltal adderar den nya dimensioner till Nicoles redan rika låtskatt. Den 9 oktober spelar Nicole på festivalen Popaganda i Stockholm.

Pressbilder

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.