15 Mar 2024

André 3000 [US] klar för Way Out West!

Många anade nog att den obotliga pionjären André 3000:s återkomst till rampljuset skulle vara en anmärkningsvärd sådan, men väldigt få hade kunnat förutse en så radikal vänstersväng som ett 87 minuter långt ambient flöjtalbum. För det är precis vad ’New Blue Sun’ är. En vacker, spirituell, komplex, tålmodig hyllning där André själv är utrustad med ett flertal medlemmar ur flöjtfamiljen. Så, trots att den tidigare Outkast-rapparen av många betraktas som en vår tids bästa och mest innovativa lyriker så innehåller hans första album på nästan två decennier inte en enda textrad. I sommar gör han sin enda Sverigespelning på Way Out West! 

Förutom flöjtnestorn André bjuder vi idag även på ännu mer själslig och helande musik – välkomna retrosoultrion Thee Sacred Souls [US], spirituella muva of earth [UK] och eklektiska Elmiene [UK] till WOW!

Biljetter för 1, 2 och 3 dagar finns till försäljning nu, och 3-dagarsbiljetterna säljs fortfarande till ett rabatterat Early Bird-pris. Ta inte risken att bli utan – köp dina idag!