13 Mar 2023

Åre Sessions Pre-Party i Stockholm nu på fredag 17 mars!

I sedvanlig ordning besöker Åre Sessions också huvudstaden för ett Pre-Party även på Södra Teatern! Nu på fredag 17 mars intar festivalen flera rum i huset, med bland andra Cleo live på Kristallen och otroliga Bella Boo, Surusinghe [UK] och massa kompisar bakom skivspelarna, mellan 22-03. Kom tidigt, stanna sent!

Trots att Cleo sedan länge hört till den svenska hiphopscenens viktigaste och mest mångfacetterade röster är faktiskt nya skivan ”Missaoui” hennes första svenska fullängdsalbum. Men ”Missaoui” inte är en debutskiva förutom på papperet. Fylld till brädden med erfarenhet, vishet, smärta och ja, livet, har Cleo skapat ett kraftfullt vibrerande magnum opus. På albumet har vännen, producenten och Random Bastards-kollegan Academics bidragit med de atmosfäriska, mångbottnade beatsen, på vilka Cleo briljerar som vokalist och textförfattare. Resultatet är ett av årets absolut starkaste album, där Cleo både nominerats för Årets album och Guldmicken på P3 Guld, såväl som till Årets album, Årets textförfattare och Årets hiphop på Grammisgalan.

Innan Cleo intar Åre Sessions under skidsäsongsavslutningen i Åre gör hon ett efterlängtat nedslag på vår förfest på Södra Teatern i Stockholm nästa fredag 17 mars.

Cleo LIVE
Bella Boo
Surusinghe (UK)
Sotarn & Hugo Perlskog
Bianca b2b Niyat
Chris Cardena