21 Sep 2023

Augustine på vårturné 2024 – släpper ny singel och avslöjar albumdetaljer

Med start i Köpenhamn i februari åker hyllade artisten Augustine på vårturné med flera stopp i Sverige, såväl som Norge och Danmark. Fredagen den 29 september släpps också nya singeln “Woman” – från det kommande albumet ”Youth And Why It Ends” (ute 3 november). Biljettsläpp för turnén sker måndag 25 september kl 10.00.

9 feb – Köpenhamn, Hotel Cecil
10 feb – Lund, Mejeriet
16 feb –  Uppsala, Katalin
17 feb – Norrköping, Arbis
23 feb – Oslo, Parkteatret (NO)
24 feb – Göteborg, Trädgår’n
2 mar – Stockholm, Berns
12 apr – Volda, X2-Festivalen (NO)

Den tvåfaldigt Grammisnominerade artisten och producenten Augustine debuterade 2019 med låtarna “Luzon” och “A Scent of Lily”. Sedan dess har hyllningskörerna överröstat varandra.

Augustines låtkatalog har streamats över 50 miljoner gånger och hans musik har tagit sig hela vägen från hemorten Jörlanda till stora internationella sammanhang och lyssnare över hela världen.

Utöver Grammisnomineringar 2022 i kategorierna “Årets Album” och “Årets Alternativa Pop” har Augustine letat sig in på redaktionerna för Billboard och Rolling Stone, vidare till tongivande amerikanska radiostationer som KCRW och KPFA California, samt inflytelserika musikbloggar som EARMILK och Ones To Watch. Han har gjort turnéer med utsålda gig i både Skandinavien och Europa, samt uppträtt på Way Out West och SXSW inför tusentals fans.

Under hösten 2023 är det äntligen dags för ett nytt album från Augustine. Stay tuned för magi! Med nytt album i ryggen ger sig Augustine ut på en efterlängtad turné i början av 2024.