10 Mar 2022

Central Cee, Mwuana och Daniela Rathana klara för Way Out West!

Mars månad har precis börjat och vi kände att det var dags att ge Tame Impala, Dave, First Aid Kit, Nick Cave & The Bad Seeds, Burna Boy och resten av alla Way Out West-klara artister lite sällskap. Med det sagt kan vi nu välkomna den stekheta rapparen Central Cee [UK], stilbildande Mwuana och vår allas egen Daniela Rathana till WOW 2022! 

Från virala freestyles till en prenumeration på försäljningslistornas topp – Central Cee har haft ett galet år. Att vara Londons hetaste rappare verkar dock passa den unga talangen som med sin unika version av UK Drill gått från klarhet till klarhet sedan genombrottet.

Efter åratal av körarbeten för svenska poprojaliteter såsom Seinabo Sey, Zara Larsson och Oskar Linnros var det äntligen dags för Daniela Rathana att prova sina vingar som artist. Om de bar? Svaret är ett rungande ja.

Mwuana har sedan debutalbumet ”Thriller” blivit en av de främsta artisterna i Sverige. Han har under sin karriär vunnit prestigefyllda priser, placerats på topplistan och fått musiken på radiorotation. Han har lämnat ett avtryck på svensk musik, främst med sin oblyga inställning till att mixa rap med sång.

Festivalpassen till Way Out West säljer som smör i solen och ett tydligt publikrekord är i sikte. Har du ännu inte säkrat din biljett så börjar det bli läge att göra det nu. Knip en biljett för en eller tre dagar medan de fortfarande finns kvar!