20 Dec 2022

Janice ger exklusiv konsert på Rival i mars

Den hyllade soul- och R&B-artisten Janice är ständigt aktuell. Under hösten har hon gjort succé som en av huvudrollsinnehavarna i den omtalade Netflix-serien ”The Playlist” – något som också mynnade ut i en EP med låtar från serien. I vår gör Janice en enda spelning, på anrika Rival i Stockholm den 29 mars. Biljetterna släpps i morgon torsdag 22 dec kl 13.00!

Den svenska artisten Janice har gått från klarhet till klarhet de senaste åren. Debutalbumet Fallin’ up från 2018 rosades av många musikkritiker som ”en debut att vara synnerligen stolt över” och landade henne en Grammis-nominering för Årets Nykomling samma år. Sedan dess har Janice fortsätt att sätta sin egen prägel på den svenska soul- och R&B-scenen, med sitt hyllade vokala ID och unika förmåga att skriva musik som känns nyskapande och samtidigt hedrar soul-historien.

Under 2022 har Janice verkligen utvidgat sin kreativa spelplan, och har med endast några månaders mellanrum debuterat som både musikalartist och skådespelare. I somras spelade hon Maria Magdalena i Benke Rydmans uppsättning av Jesus Christ Superstar och i höstas var hon högaktuell som en av huvudrollsinnehavarna i den nya Netflix-serien The Playlist – en dramatisering av Spotifys resa från svensk startup till multinationellt musikbolag. I samband med premiären släpptes också EP:n The Playlist, med låtarna som framförs av Janice i serien, då som den fiktiva karaktären Bobbie T.

Den 29 mars gör Janice en exklusiv spelning på Rival i Stockholm. Biljetterna släpps i morgon torsdag 22 december kl 13.00. Missa inte detta.