20 Mar 2023

LADIESLOVE presenterar Cyme Fest – Ayra Starr, AMARIA BB & HAWA klara artister!

Det kreativa kollektivet LADIESLOVE går samman med Live Nation och Luger för att skapa en lättantändlig hyllning till exceptionella talanger. Initiativet går under namnet Cyme Fest och kommer att äga rum på Trädgården i Stockholm den 31 maj. Biljetterna släpps fredag 24 mars kl 10:00 via livenation.se.

Cyme har lånat sitt namn från det botaniska fenomenet där en ensam blomma först utvecklas från en central stam – en stam som sedan gör det möjligt för andra blommor att växa fritt. Precis så tänker sig barndomsvännerna Nataša Marijana, Linda Nápoles och Rebecca Tegegne i kollektivet LADIESLOVE sig Cyme Fest. Som en varsamt kurerad grogrund för framtidens kvinnliga stjärnor, driven av en stark vision om en mer diversifierad och jämlik livemusikscen. Den eklektiska musiken som den lika aktade som erfarna trion valt att representera är hiphop, R&B, Afrobeats, Amapiano och alla de subgenres som hör därtill. Denna gång handlar det om Ayra Starr, AMARIA BB och HAWA.

Fler akter tillkommer. Biljetterna till Cyme Fest på Trädgården den 31 maj släpps fredagen den 24 mars kl 10:00 via livenation.se.