28 Jun 2024

Mästerbotten tillbaka till Stockholm i augusti!

Umeå-kollektivet Random Bastards har med livekonceptet Mästerbotten arrangerat flera slutsålda upplagor i Umeå. I fjol tog man Mästerbotten till Stockholm, för en utsåld kväll på Kvarteret i Slakthusområdet. Nu återvänder kollektivet till huvudstaden – närmre bestämt till Förbindelsehallen och nya Fållan, med två scener och en imponerande lineup som bland annat inkluderar Erik Lundin, Stella Explorer och Ayla.

Bakom kollektivet som arrangerar står bland annat artister som Cleo, Trainspotters och Fricky & The Desktoppers – akter som också kommer framträda på scen under kvällen.

Efter fyra framgångsrika år och oförglömliga konserter har konceptet fortsatt att utvecklas. Den 24 augusti intar kollektivet Förbindelsehallen och nya Fållan, där två scener kommer att stå redo. Dagen startar klockan 15.00 med en marknad för merch, skate sessions och mat på innergården, följt av klubb, konserter och dans hela natten.

Mästerbotten är en årlig avslutning på Random Bastards “Storspovsmånad” där kollektivet släpper musik, merch och filmer under månaderna då Storspoven anländer tillbaka till Västerbotten.

Artister:
AXEL RUBY & ACADEMICS
AYLA
CLEO
ERIK LUNDIN
FRICKY & THE DESKTOPPERS
FRIDLYST
JOSEF SLUNGE
MAMI UMAMI
NORTHERN TACTICS
STELLA EXPLORER
TRAINSPOTTERS