8 Maj 2023

Miriam Bryant presenterar sommarturné 2023 – egna konserter och gemensam turné med Veronica Maggio

I sommar är Miriam Bryant aktuell med en omfattande sommarturné, med både egna stopp såväl som en gemensam konsertkväll med Daniela Rathana – och inte minst åtta spelningar tillsammans med Veronica Maggio.

8 juli – Borlänge Alive
12 juli – Helsingborg Sofiero Gård
13 juli – Hasslö Hasslöfestivalen
14 juli – Karlstad Kajen
15 juli – Burgsvik Grå Gåsen (med Daniela Rathana)
29 juli – Göteborg Slottsskogsvallen (med Veronica Maggio)
5 aug – Borgholm Mejeriviken (med Veronica Maggio
11 aug – Skellefteå Nordanå (med Veronica Maggio)
12 aug – Sundsvall Svartvik (med Veronica Maggio)
18 aug – Uppsala Botaniska Trädgården (med Veronica Maggio)
19 aug – Huskvarna Folkets Park, Huskvarna (med Veronica Maggio)
25 aug – Örebro Gustavsvik (med Veronica Maggio)
30 aug – Stockholm Gröna Lund (med Veronica Maggio)

Miriam Bryant är en av Sveriges absolut största artister och mest älskade liveakter, som med sin kraftfulla röst, karisma och oemotståndliga charm lyckats fånga en stor publik.

2019 markerade ett nytt kapitel när hon gav ut sitt första projekt på svenska, EP:n “Mi Amor”, som följdes upp av albumet “PS jag hatar dig” (2021). Två Grammisar, vinnare av årets album på P3 Guld, utmärkelse på Musikförläggarnas pris, en tillhörande kortfilm samt en Skandinavienturné med över 40 stopp – är alla kvitton på den storartade succén som följde efter släppet.

I början av året släppte Miriam, tillsammans med Veronica, singeln “Under någon ny” som, förutom att bli en omedelbar succé på både radio och Spotify (8M streams), släpptes med tillhörande video – regisserad av den internationellt prisade regissören Jonas Åkerlund.

Nu förlänger duon samarbetet med en gemensam Sverigeturné som startar den 29 juli på Slottskogssvallen i Göteborg och avslutas på Gröna Lund i Stockholm.

Innan dess är Miriam dessutom aktuell med egna spelningar under juli med stopp i Borlänge, Helsingborg, Karlstad och Hasslöfestivalen, samt en konsertkväll på Gotland tillsammans med Daniela Rathana.