3 Maj 2022

Popstjärnan JADA (DK) kommer till Stockholm i höst!

JADA har under kort tid etablerat sig till att bli en av de största och mest lovande popstjärnorna i Danmark. Debutsingeln ”Keep Cool” satte JADA på den Skandinaviska popkartan och hon har sedan dess hyllats av internationella musikkritiker. Den 6 oktober spelar popsensationen på Nalen i Stockholm. Biljetter släpps den 5 maj kl 10.00.

Med inspiration från bland andra MØ, Robyn och tidig 00-tals R&B har JADA skapat ett nytt experimentellt sound för en hel generation. Med över 50 miljoner streams och efter att ha vunnit prestigefyllda musikpriser har hon påvisat att hon är här för att stanna, och detta är bara början. Hennes senaste singlar ”Something to Say”, ”I’m Back” och ”Dangerous” har nått första plats på den danska topplistan och den nya singeln ”Elements” släpps inom kort.

Idag släpps nyheten att popstjärnan och framtidshoppet JADA åker ut på sin första turné i Storbritannien och Europa, med stopp på festivaler som The Great Escape, Roskilde och största headliner spelning någonsin på Royal Arena (16 000 kapacitet) i Danmark. Den 6 oktober spelar hon på Nalen i Stockholm, biljetter släpps den 5 maj kl 10.00 via luger.se