15 Feb 2022

Tame Impala [AUS] klara som headliner på Way Out West!

Restriktionerna är äntligen borta och festivalsommaren står för dörren. Vad passar då inte bättre än artistsläpp i dagarna tre? Vi inleder vår supervecka med att konstatera att världens bästa Tame Impala [AUS] är klara som en av årets headliners på festivalen. Nyp er själva i armen bäst ni vill, det kommer inte att ändra det faktum att Tame Impala kommer till Way Out West 2022! 

Perfektion har aldrig låtit sexigare än när enmansbandet Tame Impalas stora geni Kevin Parker tålmodigt sitter bakom rattarna. Utsålda arenor, headlineframträdanden på megafestivaler som Coachella, Glastonbury och Lollapalooza Chicago, gränslösa hyllningar och samarbeten med Kanye West och Travis Scott – Tame Impala har gjort det mesta. 2020 kom det fjärde albumet ’Slow Rush’ och saken var avgjord: Tame Impala är ett av det senaste decenniets allra bästa och mest inflytelserika akter.

Festivalpassen till Way Out West säljer som smör i solen och ett tydligt publikrekord är i sikte. Har du ännu inte säkrat din biljett så börjar det bli läge att göra det nu.

Fredag 18 februari klockan 10.00 släpper vi ett limiterat antal endagsbiljetter till Way Out West 2022. I samband med det kommer vi även att berätta vilken artist som spelar på vilken dag. Häng på låset om du vill knipa någon av dem.