30 Aug 2023

Terra på höstturné – släpper nytt album i oktober!

Med kommande albumet ”Livslinjen” (ute 13 oktober) i ryggen ger sig Terra ut på turné, med start i hemstaden Göteborg den 21 oktober.

21 okt – Göteborg, Pustervik
27 okt – Jönköping, The Hush Hush Club
28 okt – Lund, Blekingska
3 nov – Linköping, Platens Bar
4 nov – Stockholm, Debaser
10 nov – Uppsala, Katalin
17 nov – Växjö, Kafé De Luxe
18 nov – Kalmar, Söderport
24 nov – Halmstad, Rotundan Pop-up @ Källaren
25 nov – Malmö, Plan B
2 dec – Motala, Bomber Bar

Vissa band händer direkt, tar eld och brinner ursinnigt ut till en hög aska. Terra är precis tvärtom. Spelning för spelning, låt för låt, har Sveriges bästa liveband byggt en publik vars hängivenhet ibland tar sig uttryck i ren hysteri. Som när de nyligen avslutade Way Out West genom att fylla Pustervik till bristningsgränsen i hemstaden Göteborg. Terra är ett rockband som folk bryr sig om på riktigt.

Nya albumet ”Livslinjen”, som släpps den 13 oktober via Welfare Sounds & Records, har producerats av indieikonen Jari Haapalainen (The Bear Quartet, Markus Krunegård, Frida Hyvönen m.fl.), Alexander Bergil (Ljung, Boy Destroy, Jävla EP:n) och Per Stålberg (Division of Laura Lee m.fl.) mellan Gamlestaden i Göteborg och Jaris studios i Aten och Berlin.

I samband med albumsläppet ger sig Terra ut på en omfattande turné genom Sverige med start i hemstaden Göteborg den 21 oktober. Biljetterna är släppta via Luger.se.