24 Mar 2023

Tove Lo klar för Way Out West!

Tove Los genombrott var, precis som hennes musik, djärvt och omedelbart. ’Habits’ innebar inte bara en expansion av gränserna för kvinnligt historieberättande utan placerade också Lo i första ledet av samtida, futuristisk musik. Vi är stolta att välkomna en av popmusikens mest innovativa och orädda artister till Way Out West torsdag 10 augusti! 

En position som den svenska superstjärnan inte bara behållit utan också förstärkt under det senaste decenniet. Idag finns det få artister som kan konkurrera med Tove Lo när det kommer till att skapa rå, sexig, smart och bekännande popmusik. På fjolårets hyllade ’Dirt Femme’, hennes femte album så här långt, lägger Lo till ytterligare nyanser till hennes redan inkluderande koncept av femininet och visar sig mer sårbar än någonsin.

Samtliga biljettkategorier till Way Out West är nu släppta. Köp biljett för 1, 2 eller 3 direkt medan de fortfarande finns kvar. Om du är snabb och säkrar din 3-dagarsbiljett nu så kan du fortfarande få den till ett rabatterat Early Bird-pris. Både vi och du vet ju att du kommer vilja gå till slut ändå.