Oskar Linnros

Med 2017 års hyllade album ”Väntar på en ängel” trädde Oskar Linnros åter in i rampljuset med sitt första egna släpp på fyra år. Albumet släpptes i tre delar löpande under året och när det slutligen presenterades i sin helhet i november vittnade det genomgående om en artist i sin absoluta högform, som ständigt utmanar konventioner och oskrivna regler för att förmedla sitt budskap på bästa sätt. Albumet och projektet i stort togs emot som ett av årets starkaste svenska släpp och nominerades bland annat till Årets pop på Grammisgalan och Årets pop och Årets artist på P3 Guld.

Förutom att släppa ny musik åkte Oskar Linnros också på en omfattande turné på några av landets mest anrika konserthus under hösten 2017, som senare följdes upp av en utsåld vårturné i Stockholm, Göteborg och Malmö nu i vår. Den enorma efterfrågan på biljetter ledde till extrainsatta datum i både Göteborg och Stockholm, och samtliga spelningar mottogs med hyllningar från såväl publik som press.

Under de gångna åren har Oskar Linnros visat att han en av vår tids främsta skildrare – både på skiva och på scen – och när han nu återigen ger sig ut på vägarna är det även denna gång med några av landets främsta musiker och en liveproduktion som inte lämnar någon oberörd.

”Oskar Linnros är bäst i Sverige – en sann kreatör, en känslomänniska & ett musikaliskt geni”

GP

”Oskar Linnros briljanta turnépremiär är ett bevis på att hans historia är långt ifrån slut”

Aftonbladet

”Så minutiöst dramatiserad: dekor och kläder i oxblodsrött, mellansnack som sidor ur en dagbok, Al Green från Sundbyberg”

Jan Gradvall

Oskar Linnros

Pressbilder

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.