Smokepurpp

Florida-baserade SmokePurpp introducerade sig på lo-fi-rapscenen under 2015 genom att som så många andra lägga upp musik på Soundcloud. 2017 släppte han sitt debutprojekt – mixtapet Deadstar – och sedan dess har karriären inte känts annat än självklar. I våras följde SmokePurpp upp succén med ytterligare ett mixtape – Bless Yo Trap – som han skapade tillsammans med producenten Murda Beatz. Inom kort släpper SmokePurpp Deadstar 2 – hans omåttligt efterlängtade uppföljare till debutmixtapet.

På Kraken 3 mars tar han med sig supportakter i form av Jack Bruno, Don Krez och Richie Wess. Som bonus kan vi också meddela att Snövit kliver in och supportar med ett live set.

Snövit aka SNX har på kort tid blivit den största undergroundrapparen i Sverige. Med sin ikoniska look & sound, 5 släppta album på Malmö-bolaget TV FEH, miljontals streams och beryktade live-shower har Snövit lyckats skapa ett kultfölje i Sverige med hängivna rapfans som är nyfikna på den smutsiga verklighet som Snövit berättar i sina texter och på sina beats.

Att gå på en liveshow och se Snövit uppträda tillsammans med resten av TV FEH är som att gå på en modern underground punkspelning med stora moshpits, högljud och vild pubilk och massa headbanging.

SMOKEPURPP