The Kooks

Info: Konserten med The Kooks flyttas fram

Konserten med The Kooks på Annexet i Stockholm som skulle ha gått av staplen den 11 mars flyttas till den 10 februari 2023. Dina biljetter gäller till det nya datumet så håll kvar i din biljett. Kontakta din biljettleverantör vid eventuella biljettfrågor.

I år var det hela 15 år sedan The Kooks släppte sin ikoniska debutskiva ’Inside In/ Inside Out’. Med sin perfekta hybrid av 60-tal, 90-talets britpop och det då färska milleniets nya våg av indie tog The Kooks inte bara Storbritannien utan hela världen med storm. Skivans stora refränger, ungdomliga intensitet och tidlösa kvalité har gjort att den inte bara har stannat kvar hos gamla fans utan också fortsatt vinna nya lyssnare. Låtar som ’Naive’, ’She Moves In Her Own Way’, ’Seaside’ och ‘Ooh La’ är inskrivna i DNA:t hos miljontals indierockare och ’Inside In/ Inside Out’ är cementerad bland de moderna rockklassikerna.

För att hylla skivan och inte minst alla de lyssnare som hållit den levande genom åren har nu The Kooks bestämt sig för att åka på en stor turné där de spelar skivan i sin helhet – plus en hel del andra favoriter. Bandet har dock inte legat på latsidan sedan debuten utan fortsatt släppt angelägen musik, senast på albumet ’Let’s Go Sunshine’ från 2018. Men idag handlar det om ’Inside In/Inside Out’ och hur vi tillsammans får njuta av den på Annexet den 11 mars 2022. Biljettsläpp fredag 18 juni klockan 10.00!