002 NH TOVESTYRKE 21 002 NH TOVESTYRKE 21

TOVE STYRKE

Fre 8 Okt Popaganda Stockholm

Tove Styrke

Sveriges nästa internationella popstjärna har ibland korats en aning lättvindigt. Dessutom har profetiorna mer sällan än ofta slagit in. Vad gäller Tove Styrke är dock utmärkelsen allt annat än förhastad – hon är nämligen Sveriges nya internationella popstjärna.

Om det var någon som fortfarande tvivlade på kröningen, så torde Styrkes senaste album Sway (2018) tystat dem. Skivan hyllades unisont av inhemsk såväl som internationell press. Och detta med all rätt, då Sway på många sätt är en perfekt popskiva. Djupt förankrad i samtiden utan att vara cynisk, fylld till bredden med moderna produktioner, personliga texter och elastiska melodier; konstnärlighet och populärmusik i en ovanligt lyckad symbios. Och artisten själv skiner ikapp med den bubblande musiken – kaxig, lekfull och feministisk.

Förutom att ha turnerat med poprojaliteter som Lorde och Kate Perry, har Tove Styrke även åkt på egna headlineturnéer i både USA och England. Att vi har att göra med en internationell angelägenhet råder det ingen tvekan om.


"Best New Track. Oozes confidence and a star power that is ready to permeate...Summer anthem..”

NME

"...she's making some of the best pop out right now"

MTV UK

"It's gold-plated pop at its best"

The Line of Best FIt

Tove Styrke

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.

Pressbilder