Vargasluger Vargasluger

VARGAS & LAGOLA

Efter enorma succéer med låtar som "Roads" och "Rolling Stone" har nu succéduon delat med sig av det efterlängtade debutalbumet "The Butterfly Effect".

På grund av rådande restriktioner måste vi tyvärr meddela att den planerade konserten med Vargas & Lagola på Berns den 30 oktober ställs in. I nuläget har vi inte kunnat hitta ett nytt datum för konserten, men vi hoppas kunna presentera ett sådant lite längre fram – och då kunna erbjuda ett förköp till alla er som köpt biljett till denna konsert.

Alla biljetter köpta via Ticketmaster.se/Luger.se återlöses automatiskt till det konto som biljetterna köpts från. Vid övriga biljettfrågor, kontakta Ticketmaster.Vargas & Lagola är två av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare och producenter, med över 8 miljarder streams tillskrivna deras musik. De har skrivit musik åt artister som Avicii, Katy Perry, Madonna, Swedish House Mafia, Axwell Ʌ Ingrosso, Seinabo Sey och många fler. År 2017 släppte de som Vargas & Lagola debutsingeln ”Rolling Stone” och har sedan dess hunnit släppa flertalet singlar, bland annat 2018’s stora hitsingel ”Roads”. Låten var den mest spelade låten på radio av ett svenskt band och har sedan den släpptes legat på radiotopplistan i över 60 veckor. Låten har också streamats över 60 miljoner gånger på digitala tjänster. I början av 2020 landade debutalbumet ”The Butterfly Effect".

Efter att tidigare ha varit ganska sparsmakade med sina liveframträdanden har Vincent Pontare och Salem Al Fakir under de senaste åren gett oss några mycket efterlängtade liveframträdanden. Duons första uppträdande någonsin var på Grammis-galan 2019 och sedan dess har de hunnit med att spela på Åre Sessions, Way Out West samt som förband till Swedish House Mafia på Tele2 Arena undre deras återföreningskonserter i maj. År 2019 stod duon återigen på scenen när de uppträdde på hyllningskonserten för Avicii på Friends Arena.

Lyssna!

Pressbild:

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.