Hallas Hallas

HÄLLAS

Hällas förtrollar sina lyssnare med sin äventyrsrock och magiska atmosfär. Kvintettens musikaliska precision, unika uttryck och den karismatiske Tommy Alexanderssons röst gör det svårt för publiken att lämna en Hällas-konsert oberörd. Varje framträdande är ett musikaliskt äventyr skapt för att bjuda in lyssnaren till bandets fantasifulla universum - en oförutsägbar värld där allt är möjligt.

Hällas bildades år 2011 i Jönköping. Kasper Eriksson och Tommy Alexandersson var med från start, men det var inte förrän ett par år senare som Linköpingssönerna Alexander Moraitis och Marcus Petersson anslöt sig. Nicklas Malmqvist togs in som producent till inspelningen av bandets självbetitlade EP, men det dröjde inte länge innan de insåg att deras öde att dela scen ihop var skrivet i stjärnorna. Nicklas blev en permanent femtedel av Hällas.

Detta lovordade band har sedan releasen av sin första fullängdare Excerpts From a Future Past (2017) och publikfavoriten Star Rider varit ett ständigt växande band inom den svenska musikexporten och spelat på stora scener i Europa.

Arrangemangen är genomtänkta och melodierna urstarka.

- Anders Fridh, Gaffa

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.

Pressbilder: