Hurulaluger Se Hurulaluger Se

HURULA

Fre 28 Juni Gärdet Stockholm

Hurula

Lör 29 Juni Kirunafestivalen Kiruna

Hurula

Fre 26 Juli Liseberg Göteborg

Hurula

Lör 3 Aug Musikens Makt Luleå

Hurula

Lör 10 Aug Rock It Festival Ängelholm

Hurula

Som både en samhällsskildrare och en gitarrmanglare av rang har Hurula spelat sig in i många tröstlösa hjärtan.

Flerfaldigt grammisnominerade Hurula debuterade 2014 med albumet "Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för" som följdes upp av EP:n "Betongbarn". År 2016 kom det senaste albumet "Vapen till dom hopplösa" och i vintras släpptes EP:n "Oss är allt". Hurula har även gjort sig känd som en av landets starkaste liveakter med hundratals konserter runtom Skandinavien.

I höst debuterade Hurula med konstboken "Första kretsen" och för första gången presenterades hans bildkonst för en bredare publik.

Nu är det dags för Hurula att släppa första singeln "Självmedicinering" inkl. bonuslåten "Inte min son" från kommande albumet "Klass" som har release den 22 februari 2019. I vår åker han ut på klubbturné med start i Stockholm.

"Klass" är Hurulas mest personliga album hittills, med låtar och texter som kommer närmare den känslomässiga brännpunkten som utgör kärnan i hans musik. Albumet är producerat av Per Hägglund (Thåström, Imperiet, m.fl.), inspelat av Johan Gustafsson i Ingrid-studion i Stockholm och mixat av Michael Ilbert i Hansastudion i Berlin.

Hurula

Pressbilder

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.