Little Jinder 2018 Little Jinder 2018

LITTLE JINDER

Imorgon Arbis Bar & Salonger Norrköping

Little Jinder

Lör 15 Dec Uppsala Konsert & Kongress Uppsala

Little Jinder

Det finns många rockstjärnor. Men inte alla rockstjärnor kan backa upp det med musikalisk genialitet. Little Jinder kan. De senaste åren har hon, bortom rubriker, TV-program och sociala medier, stått för några av Sveriges mest unika och formidabla poppärlor. I helgen gjorde hon sommarens enda spelning på festivalen Way Out West i Göteborg – en spelning som hyllats brett av både fans och kritiker. I fredags släpptes den nya singeln Pinnochio, och i höst väntar ett nytt album med namnet Hej då. Nu kan vi meddela att Little Jinder åker ut på en omfattande höstturné med start i Karlstad och slut i Uppsala.

Little Jinder hör till den nya skolans popstjärna som inte drar sig för att säga hur det verkligen är – både på och utanför scenen. Med ärligheten i första rummet har Josefine Jinder tagit den svenska popen till en ny nivå, och är idag en given popstjärna för emoji-generationen. Hennes uttryck är alltjämt unikt, och hon lyckas med smittsamma melodier, innovativa produktioner och ett personligt om än universellt berättande förmedla historier som ingen annan. Missa henne inte live i höst!

"Ja då är det bara att höja vit flagg och kapitulera. Little Jinder Band knäcker stenhårt."


"Jag är övertygad, helt övertygad om att Super 8 är en av de sjukaste konsertavslutningar jag upplevt på mycket länge."

NT

"Att artisten kan blotta sitt hjärta är inget nytt. Men i kväll får hon hela publiken att göra samma sak. Då är Little Jinder ett romantiskt geni."

Aftonbladet

Pressbilder

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.