Parham

Det har snart gått fyra år sedan Parham släppte sin senaste EP ”Vårt paradis” (2019) med hitlåtar som ”Fingertoppar” och ”Solstrålar”. 2023 är året då han gör comeback till den svenska musikscenen. ”Poppade en till” heter den första singeln – som sedan efterföljs av ett fulländat album under 2023.

I december smygspelade Parham ”Poppade en till” när han gästade Musikhjälpen i sin hemstad Göteborg. Det här är det första vi fått höra från den skönsjungande artisten på hela fyra år. Parham är en av vår tids mest inflytelserika hiphop/R&B-stjärnor. Med sin unika röst och förmåga att skriva texter som både tillfångatar och berör är han äntligen tillbaka.

”Soundet är väldigt blandat nu men framförallt melodiöst tycker jag. Men det kan handla om rockballader eller dansspår, eller trance blandat med baile-funk. Det låter som att jag försöker vara odefinierbar, men det är inte medvetet, jag gör oftast bara vad jag känner för i stunden och som känns nytt för mig. Textmässigt försöker jag egentligen fortsätta att bjuda in lyssnaren till mitt liv och vad jag går igenom eller gått igenom den senaste perioden på olika sätt.”, säger Parham.

Han fortsätter: ”Det känns spännande att släppa ny musik igen. Jag är såklart förväntansfull men också nervös över responsen.”Poppade en till” är en technolåt som handlar om att snea och vara destruktiv. Jag har gjort den tillsammans med Anton Axélo och min signade artist Lukas Tudoran Mortensen. Vi har försökt att fånga en melankolisk vibe med en touch av klassiska melodi-inslag för att göra något vackert av mörkret.”

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.